Чорап за фендер Yamaha

Цена: 32.60 лв. Оригинален чорап за фендер Yamaha YMM09FS000

Кат. номер: YMM09FS00001

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Оригиналният черен чорап за фендер (кранец) Yamaha е идеалният начин да облечете предпазителите на лодката по стилен начин, без да правите компромиси с вида дори на този тип аксесоари. Фирменото предложение пасва лесно към стила на всеки плавателен съд, защото черният цвят е подчертан единствено от малък надпис и лого Yamaha в бяло. 

Висококачественият материал на калъфа е силно устойчив на UV лъчи и на агресията на солената вода, изработката му е на същото високо ниво, а двата възможни размера покриват най-разпространените големини фендери на пазара. Освен че придават сериозна доза стил, чорапите скриват щетите и грозните драскотини върху фендерите и удължават значително живота им, като ги предпазват от слънчевите лъчи и морската вода.


* Цената е за един брой чорап, фендерът е само с илюстративна цел и не е включен в нея!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването