Детски велосипед-ATV без педали Yamaha

Цена: 569.90 лв. Детски велосипед-ATV без педали Yamaha N21MP603E200
Детски велосипед-ATV без педали Yamaha N21MP603E200 Детски велосипед-ATV без педали Yamaha N21MP603E200 Детски велосипед-ATV без педали Yamaha N21MP603E200 Детски велосипед-ATV без педали Yamaha N21MP603E200

Кат. номер: N21MP603E200

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Уникален Yamaha подарък за всяко дете, което обича движението, заглежда се по моторните превозни средства или все още изгражда уменията си за баланс. Управлението на този дървен велосипед без педали, с дизайн на АТВ, вдъхновен от спортиста YFM700R Raptor, ще е страхотно забавление за малчуганите. 

Истинските гуми от каучук позволяват да се използва също и на закрито, а здравата дървена конструкция в рейсингови цветове и графики е подготвена за безброй часове игра и упражняване на баланса. 
Yamaha Kids ATV Balance Bike е отличен вариант за забавления на открито и перфектен начин да видите щастието върху детското лице.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването