Предпазители за преден мост Yamaha

Цена: 262.30 лв. Спортни протектори за преден мост на мотоциклети Yamaha - BS2FFAXP0000
Спортни протектори за преден мост на мотоциклети Yamaha - BS2FFAXP0000 Спортен протектор за преден мост на мотоциклети Yamaha - BS2FFAXP0000 Спортни протектори за преден мост на мотоциклети Yamaha - BS2FFAXP0000

Кат. номер: BS2FFAXP0000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Спортната и уникална визия на любимата машина е гарантирана с тези оригинални предпазители за преден мост Yamaha, които не само освежават, но и защитават двата края на оста. Предложението е по дизайн на Gilles.Tooling - затова специфичният стил на сегментираната външна част с алуминиев център не е изненада, както и високото качество на материалите и изработката. Байкът ви ще е още по-впечатляващ, ако комбинирате протекторите за предния мост с опционалните за задния, от същата линия. 


Протекторите са подходящи за следните модели мотоциклети:

MT-09* '15-

Tracer 900* '15- 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването