Протектори за ръце за Yamaha MT-10

Цена: 668.60 лв. Предпазители за ръце за мотоциклет Yamaha MT-10 - B67F85F01000
Предпазители за ръце за мотоциклет Yamaha MT-10 - B67F85F01000 Предпазители за ръце за мотоциклет Yamaha MT-10, B67F85F00000 - доставят се с необходимите крепежни елементи Предпазители за ръце за мотоциклет Yamaha MT-10, B67F85F00000 - придават впечатляващ вид на байка

Кат. номер: B67F85F01000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Протекторите за ръце за Yamaha MT-10 са ефектен начин да подчертаете агресивно-спортния стил на hyper-naked байка ви, а и да защитите ръцете си от насрещен вятър и при случайни инциденти, доколкото е възможно.


  • Дизайн, създаден специално за модела, със солидна и здрава основа и интегрирани алуминиеви дефлектори, предпазващи ръцете от насрещния вятър
  • Лесен монтаж, с включени всички необходими крепежни елементи
  • Не могат да бъдат монтирани едновременно с опционалните за модела Лост за съединител и Лост за предна спирачка


*За да монтирате Протекторите за ръце, е необходимо да заместите стандартните дефлектори пред таблото на мотоциклета или с опционалните Дефлектори срещу вятър, или със Спортната слюда, като и двата аксесоара се предлагат отделно!
 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването