Предпазители заден мост за Yamaha MT-10

Цена: 328.90 лв. Протектори за задния мост на мотоциклет Yamaha MT-10 - B67FRAXP0000
Протектори за задния мост на мотоциклет Yamaha MT-10 - B67FRAXP0000 Протектори за задния мост на мотоциклет Yamaha MT-10 - B67FRAXP0000 Стилни спортни протектори за задния мост на мотоциклет Yamaha MT-10 - B67FRAXP0000 Спортни протектори за задния мост на мотоциклет Yamaha MT-10 - B67FRAXP0000

Кат. номер: B67FRAXP0000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Предпазителите за задния мост на Yamaha MT-10 са ефектно и стилно предложение за любимата машина. Спортният дизайн и отличната защита са разработка на Gilles.Tooling и в комбинация с опционалните за модела протектори за предния мост, са страхотна придобивка на тема персонализиране. За направата им са използвани висок клас материали, а конструкцията от сегментирана външна част и алуминиев център пасва перфектно на hyper naked стила на байка.


*Не може да бъде монтиран едновременно с опционалния за модела Ауспух Akrapovic Titanium!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването