Протектор за резервоар Yamaha YZF-R125

Цена: 70.50 лв. Оригинален протектор Yamaha за резервоара на мотоциклет YZF-R125 - 5D7W0790
Оригинален протектор Yamaha за резервоара на мотоциклет YZF-R125 - 5D7W0790 Оригинален протектор Yamaha за резервоара на мотоциклет YZF-R125 - 5D7W0790 - карбонова плетка Оригинален протектор Yamaha за резервоара на мотоциклет YZF-R125 - 5D7W0790 - метализирано сиво

Кат. номер: 5D7W07901000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Най-лесният начин да защитите най-уязвимото място по мотоциклета, изложено на опасност от повреждане всеки път когато сте с него, е да го обзаведете с протектор. Така при всяка среща с машината последното, за което ще мислите, е как да опазите резервоара от надраскване. Вариантите за стикер при YZF-R125 са дори два - в метализирано сиво и с любимата карбонова плетка. И двата са с червено Yamaha лого, както и с това на модела, изработени са от здрав материал и са на линия да опазят боята от ципа на якето или панталона, докато вие се концентрирате най-вече върху адреналина.

*Протекторът за резервоар за Yamaha YZF-R125 се продава по 1 брой!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването