Спирачен диск за Yamaha Aerox

Цена: 263.80 лв. Спортен спирачен диск с вълнообразен профил за Yamaha Aerox - 1PHF58E00000
Спортен спирачен диск с вълнообразен профил за Yamaha Aerox - 1PHF58E00000 Спортен спирачен диск с вълнообразен профил за Yamaha Aerox 1PHF58E00000, монтиран на предната гума Спортен спирачен диск с къдрав профил за Yamaha Aerox 1PHF58E00000, монтиран на задна гума

Кат. номер: 1PHF58E00000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Направете по-спортен не само външния вид на вашия Aerox, но и поведението му на пътя. Оригиналният спирачен диск на Yamaha с вълнообразен профил, познат още като къдрав, е с по-добро охлаждане от стандартния и съответно по-ефективен при агресивно продължително натоварване, не на последно място спортният диск ще добави доза стил във визията на скутера ви. Подходящ е да замени както предния, така и задния стандартен диск на Aerox R, Aerox R Naked и Aerox 4. Предлага се по единично. 


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването