Възглавница за пасажера за Yamaha X-MAX / T-MAX

Цена: 154.90 лв. Възглавница с цветни шевове за пътника за скутер Yamaha X-MAX и T-MAX - BV1F843F
Възглавница с цветни шевове за пътника за скутер Yamaha X-MAX и T-MAX - BV1F843F Мека възглавница със сив шев за облегалката за пътника за скутер Yamaha X-MAX и T-MAX - BV1F843F0000 Мека възглавница с жълт шев за облегалката за пътника за скутер Yamaha X-MAX и T-MAX - BV1F843F1000 Мека възглавница със син шев за облегалката за пътника за скутер Yamaha X-MAX и T-MAX - BV1F843F2000

Кат. номер: BV1F843F0000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Този модел възглавница за пасажера за Yamaha X-MAX или T-MAX се отличава с цветни шевове, които да съчетаете със седалката, с боята или с други аксесоари на скутера и да осигурите за спътника си максимален комфорт при пътуване.


  • Изработена от същия висококачествен материал, използван и за опционалните седалки Design Comfort
  • Интегриран дизайн, пасващ перфектно на основата за облегалката или на багажника
  • С акцент Yamaha лого, което остава да се вижда от външната част на облегалката
  • Конците на шевовете са в три варианта - сив, син или жълт


Подходяща за следните модели:

T-MAX*(DX, SX) '17-

X-MAX* 400 '13- ; 

X-MAX* 300 '17- ; 

X-MAX* 125 '13- ; 


*Според различните модели машини, възглавницата изисква предварителен монтаж на основа за облегалка или основа за топ каса. Съществуват варианти, в които именно основата за топ каса е несъвместима с възглавницата или е несъвместима за едновременно използване с куфар. За всеки модел машина основата на облегалката или багажникът, в които се монтира, е различна! Моля, консултирайте се с нашия екип за правилния избор на вариант!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването