Дисплей Yamaha LCD 5 инча 6Y9

Цена: 4 836.70 лв. Мултифункционален LCD дисплей Yamaha 6Y9 за извънбордови двигатели

Кат. номер: 6Y9837101300

Поръчвам

с поръчка

Резервни части и консумативи Yamaha

5-инчов мултифункционален LCD дисплей 6Y9 с премиум качество, куп функции и висока разделителна способност, подходящ за всички 4-тактови двигатели Yamaha от F30 до F350.

По-големият и усъвършенстван Premium Digital Network Gauge II дава възможност за визуализиране на множество различни комбинации от информация, в зависимост от предпочитанията и необходимостта. Само един поглед е достатъчен, за да се информирате на мига за най-важните показатели. Уредът предоставя персонализирани и прецизни данни както за работата на извънбордовия двигател, така и за състоянието на лодката, сред които оборотите на двигателя, нивото и разхода на горивото, налягането на водата в двигателя, повърхностната температура на водата, разход, скорост и много други.

Индикаторите на дисплея разполагат с аларми за прегряване, ниско налягане на маслото, вода в горивото, ниско напрежение и проблем с работата на двигателя, и също така безпогрешно разпознават известието за активиране на Y-COP имобилайзера, ако лодката е оборудвана с такава система. Удобният за боравене дисплей може да бъде свързан към два двигателя едновременно, предлага отлична видимост по всяко време, а яркостта на осветяването се регулира според предпочитанията. Нощният режим на работа елиминира всяко възможно дразнене на очите или размазване на данните пред погледа и гарантира съвсем ясна картина.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването