Електрически двигател Yamaha M-18

Цена: 610.00 лв. Електрически двигател Yamaha M-18
Електрически двигател Yamaha M-18 Безшумният и надежден, електрически извънбордов двигател Yamaha M-18 Електрически извънбордов двигател Yamaha M-18 - устойчив, тих и лесен за управление Електрически извънбордов двигател Yamaha M-18 - силен пропелер и здрав, устойчив вал

Кат. номер: M-18

110.78 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Забележително добрият потенциал отличава M-18!


Втори по мощност в отбора на електрическите извънбордови двигатели Yamaha, M-18 е страхотен избор за лодки до около 4.50 метра. Той е изключително здрав и надежден партньор, на който може да разчитате за безпроблемно плаване и риболов дълго време напред. Особено устойчивата му конструкция ще ви изненада наистина приятно, но по-важното е, че в недоумение ще останат и рибите, когато се доближите до тях без да ви усетят, благодарение на уникално тихата лагерна система. Освен това плавната работа, лесното боравене, грижа и транспортиране са задължителни за цялата M-серия, а също и регулируемата, мултипозиционна и здрава стойка за надеждно фиксиране върху транеца. 
Скоростите са 5 напред и 3 назад, но изумлението идва най-вече от лекотата, с която се управлява чрез удобно разположения лост и комфортната му ръкохватка, както и от мощността, на която е способен. Висококачественият 12-волтов електромотор върви в комплект с гъвкав, композитен шафт, който е по-як от стомана и не се чупи, ръждясва или корозира при правилна употреба. Корпусът и външното покритие на отделните детайли впечатляват с повишена издръжливост и износоустойчивост, а не по-малко устойчивото витло играе ключова роля в максимизирането на тягата и едновременно с това е готово да се пребори с всяка възможна растителност. Очакват ви още възможност за регулиране дълбочината на потапяне със заключващ механизъм и функция за следене нивото на батерията, чийто дълъг живот е обезпечен от специалното внимание на тема разсейване на топлината от торпедото и отлично охлаждане. 
С електрически двигател на борда е най-бързият, лесен и щадящ за околната среда начин за придвижване във водата, а в комбинация с олекотения и безпроблемен контрол в лицето на Yamaha M-18 имате верен приятел и дълготраен партньор, готов да сменя посоката накъдето пожелаете, колкото пъти се наложи и без излишни драми!M-18
Тип двигателелектрически
Бутаща сила (кг)16.3 кг
Макс. консумация36 амп./час
Напрежение12V
Скорости5 предни / 3 задни
Превключване скоростизавъртане ръкохватка
Ботуш914 мм
Тегло8 кг
Въртене около оста (Bracket Twist)да
Композитен валда


Гаранция2 години

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването