Джет Yamaha FX Cruiser HO

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha FX Cruiser HO Eclipse Black - YAMAHABOX
Джет Yamaha FX Cruiser HO Eclipse Black - YAMAHABOX Джет Yamaha FX Cruiser HO - съчетание на лукс и нови технологии Джет Yamaha FX Cruiser HO - ново измерение в Cruising удоволствието Джет Yamaha FX Cruiser HO - надежден и мощен партньор за водни пътешествия

Кат. номер: FB1800A-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha High PerformanceЛукс и нови хоризонти за изследване!FX Cruiser HO е истински технологичен скок в групата на луксозните джетове! Всеки детайл е създаден да предизвиква възхищение и да прави всяка секунда на вода незабравимо преживяване. Приключението започва с изригваща мощ от 1812-кубиковият двигател, съчетана с особено чувство на сигурност и стабилност на NanoXcel-тялото на джета. Иновативната RiDE технология за изключително интуитивно управление, електронната система за подаване на газ, Reverse Traction Control, удължената платформа в задната част, тройните Cruiser седалки, увеличеното багажно отделение и какво ли още не ще ви карат постоянно да повдигате учудено вежди и да се възхищавате на японската инженерна мисъл.

Казано накрaтко - ново измерение в Cruising удоволствието!


Видео:
 


RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!FX Cruiser HO
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, DOHC, 16 клапана 
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия11 : 1
Максимална мощност177.5 PS / 7600 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаМокър картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.56 м
Ширина1.23 м
Височина1.23 м
Тегло нето377 кг
Екстри:
Багажно отделение125.5 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването