Джет Yamaha SuperJet

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha SuperJet Pure White with Blue - YAMAHABOX
Джет Yamaha SuperJet Pure White with Blue - YAMAHABOX Джет Yamaha SuperJet - човек и машина в перфектна хармония Джет Yamaha SuperJet - превъзходна маневреност и контрол Джет Yamaha SuperJet - състезанията и спортната злоба са в гените му

Кат. номер: SJ700B-T

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha RaceЕдна легенда - винаги готова за състезания!Човек и машина в идеална хармония! Един с друг и заедно с водата! Това е тайната, с която състезателите побеждават и с която постигат максимално удоволствие. Това е SuperJet! Впечатляващата сила и ускорение на състезателния двутактов двигател е в перфектна комбинация с изчистения, страхотно изглеждащ корпус на джета. Превъзходната маневреност и контрол на SuperJet са негова запазена марка, а доминацията над съперниците по време на състезания с дълбокото си гмуркане и невероятно острите завои го превръщат в легенда! Уникалният ергономичен дизайн и кормилната конзола, подкрепена с пружина дават на водача възможно най-естествената и удобна позиция за каране не само за състезания, а и при майсторско каране и забавления. 

SuperJet е пред вас и е готов за каквото ви хрумне!


Видео:

SuperJet
Двигател
Тип двигателдвутактов, 2 цилиндърa
ТурбокомпресорНе
Работен обем701 cm³
Диаметър и ход81.0 mm x 68.0 mm
Компресия7.2 : 1
Максимална мощност65 PS / 6250 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа144 mm Axial Flow
ТримНе
Задна скоростНе
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоКарбуратор Mikuni BN38 x2
Капацитет горивен резервоар18 л 
Мазителна ситемаМасло в бензина, 1 : 50
Размери
Дължина2.24 м
Ширина0.68 м
Височина0.66 м
Тегло нето139 кг
Екстри:
Багажно отделениене
Брой хора1

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването