Джет Yamaha EX Deluxe 2019

Цена: 23 650.00 лв. Джет Yamaha EX Deluxe - 2019, Torch Red metallic
Джет Yamaha EX Deluxe - 2019, Torch Red metallic Джет Yamaha EX Deluxe 2019 - перфектната комбинация на съдържание и стойност Джет Yamaha EX Deluxe 2019 - бърз, лек, маневрен и надежден Джет Yamaha EX Deluxe 2019 - гаранция за забавление и удобство

Кат. номер: EX1050A-U

637.17 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha

EX Deluxe – рядко добра комбинация на съдържание и стойност!


Искате ли да се забавлявате, да изпитвате тръпката от скоростно порене на вълните или да спортувате без излишен лукс и екстри, за сметка на повече прекарано време във водата с впечатляващо малка инвестиция и ниски разходи? В такъв случай, чисто новата EX серия е вашата шестица от тотото! Тя е изключително достъпна и икономична, а в същото време максимално надеждна – точно колкото всички останали Yamaha машини.

EX Deluxe е водещият модел в серията и най-отгоре в списъка му с достойнства е революционна Ride технология за интуитивно управление, която поставя нови стандарти в боравенето с тези машини. Така и най-взискателните фенове имат на разположение супер достъпен модел с възможно най-добрия избор на характеристики за стойността му. Флагманът в EX серията запазва всички останали детайли и екстри – новият адреналинов 3-цилиндров, 1049-кубиков TR-1 двигател, HyperFlow джет помпата и олекотения, но безкомпромисно силен и здрав корпус. Седалката тук е още по-прецизно оформена и предлага удобство за трима, мултифункционалното LED табло показва ясно и удобно всичко важно и необходимо, включително нивото на горивото и работните часове, а резервоарът с капацитет от цели 50 литра е гаранция, че забавлението във водата ще продължи максимално дълго. Разполагате с достатъчно място за съхранение на вещи, със здрав ринг за теглене при водни спортове, с противохлъзгащо покритие и комфортна прибираща се стълбичка.

Лек, пъргав и лесен за управление, EX Deluxe е най-луксозният модел от серията, която дава нов смисъл за съдържание и стойност, достъпност и надеждност, на каквито е способен само един waverunner с марка Yamaha. Иновативен, гъвкав, икономичен, с атрактивни графики и свежа цветова комбинация, той ще ви зареди с духа на марката и ще ви направи част от легендарния й стил.


Видео:


RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!EX Deluxe
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 3 цилиндърa, TR-1, DOHC, 12 клапана 
Турбокомпресор-
Работен обем1.049 cm³
Диаметър и ход82.0 mm x 66.2 mm
Компресия11.00 : 1
Максимална мощност100 PS
Охлажданеводно
Тип помпа144 mm Axial Flow
Трим-
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар50 л
Мазителна ситема-
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /3.5 л
Размери
Дължина3.14 м
Ширина1.13 м
Височина1.15 м
Тегло нето272 кг
Екстри:
Багажно отделение29.0 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването