Джет Yamaha EX Sport

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha EX Sport - Eclipse Black
Джет Yamaha EX Sport - Eclipse Black Джет Yamaha EX Sport - лек, бърз, уникално пъргав и маневрен, лесен за управление Джет Yamaha EX Sport - достъпна цена, безкомпромисно изпълнение, спортен дух с подчертано удобство Джет Yamaha EX Sport - доза забавление с адреналин никога не е излишна

Кат. номер: EX1050B-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha Recreation

EX Sport – един от тримата, готови да ви забавляват достъпно и без компромис!


Искате ли да се забавлявате, да изпитвате тръпката от скоростно порене на вълните или да спортувате без излишен лукс и екстри, за сметка на повече прекарано време във водата с впечатляващо малка инвестиция и ниски разходи? В такъв случай, чисто новата EX серия е вашата шестица от тотото! Тя е изключително достъпна и икономична, а в същото време максимално надеждна – точно колкото всички останали Yamaha машини.

Лекият, уникално пъргав EX Sport се отличава от базовия EX по двойните огледала за обратно виждане и наличието на задна скорост за още по-лесно маневриране, добавяйки стойност за малко по-взискателните фенове към останалите достойнства на серията, а те не са никак малко. EX Sport е със същия адреналинов заряд, идващ от новия 3-цилиндров, 1049-кубиков TR-1 двигател, HyperFlow джет помпата и олекотения, но безкомпромисно силен и здрав корпус. Седалката предлага удобство за трима, мултифункционалното LED табло показва ясно и удобно всичко важно и необходимо, включително нивото на горивото и работните часове, а резервоарът с капацитет от цели 50 литра е гаранция, че забавлението във водата ще продължи максимално дълго. Разполагате с достатъчно място за съхранение на вещи, със здрав ринг за теглене при водни спортове, с противохлъзгащо покритие и комфортна прибираща се стълбичка.  

Лесен за управление и без да е лишен от нищо важно, EX Sport  е една от трите най-достъпни надеждни waverunner машини Yamaha. Иновативен, гъвкав, икономичен, с атрактивни графики и свежа цветова комбинация, той ще ви зареди с духа на марката и ще ви направи част от легендарния й стил.


Видео:


EX Sport
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 3 цилиндърa, TR-1, DOHC, 12 клапана 
Турбокомпресор-
Работен обем1.049 cm³
Диаметър и ход82.0 mm x 66.2 mm
Компресия11.00 : 1
Максимална мощност100 PS
Охлажданеводно
Тип помпа144 mm Axial Flow
Трим-
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар50 л
Мазителна ситема-
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /3.5 л
Размери
Дължина3.14 м
Ширина1.13 м
Височина1.15 м
Тегло нето265 кг
Екстри:
Багажно отделение29.0 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването