Джет Yamaha VX Cruiser HO

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha VX Cruiser High Output в цвят Eclipse Black
Джет Yamaha VX Cruiser High Output в цвят Eclipse Black Джет Yamaha VX Cruiser HO - готов за приключения Джет Yamaha VX Cruiser HO - премиум версията на VX Cruiser Джет Yamaha VX Cruiser HO - стилно, икономично и надеждно изпълнение

Кат. номер: VC1800-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha Recreation

Поразителна мощност и способности – това е VX Cruiser High Output!


Един от новите за VX серията модели излиза на сцената във флагманска позиция и е готов за приключения. Запознайте се с High Output - премиум версията на VX Cruiser. Изключителната си популярност и верните фенове VX джетовете дължат на практичността си – достъпни, в съчетание с технически параметри и функции, на които  не може да се устои.

Сега High Output вариантът е зашеметяващ пример за стилно и икономично изпълнение, в което на едно място ви очакват мощен 1812-кубиков двигател с плавно, спокойно поведение, революционната RiDE система за интуитивно управление, L-Mode функция за ограничаване на оборотите, круиз контрол и No-Wake функция, тракшън контрол, лек и здрав NanoXcel корпус, HyperFlow помпа. Моделът не е лишен и от удобствата на круиз седалка за трима, Hydro-Turf покритие на палубата, големи вградени огледала и мултифункционално табло, здрав ринг за теглене при водни спортове и други полезни екстри.

Казано накратко – VX Cruiser High Output е единственият модел, осигуряващ толкова всестранна гъвкавост, даващ едновременно достъпност и усещане за лукс, присъщо най-вече за круиз класа. Приключенският стайлинг, цветове и графики тотално ви оставят обезоръжени пред подобно предложение.


Видео:
RiDE
 by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!VX Cruiser HO
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, High Output, DOHC, 16 клапана 
Турбокомпресор-
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия11.0 : 1
Максимална мощност177.55 PS / 7600 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ТримДа
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситема-
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.35 м
Ширина1.22 м
Височина1.19 м
Тегло нето348 кг
Екстри:
Багажно отделение93.2 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването