Джет Yamaha VX

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha VX Pure White
Джет Yamaha VX Pure White Джет Yamaha VX в цвят Pure White Джет Yamaha VX - мощен, гъвкав и лесен за управление Джет Yamaha VX - универсален по замисъл и възможности

Кат. номер: VX1050C-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha Recreation

Новият VX WaveRunner - мощен, гъвкав и лесен за управление!Универсалната по замисъл и възможности VX серия при джетовете на Yamaha има своето ново попълнение, което бързо се превръща от изгряваща звезда в основен играч. Най-бюджетният и достъпен модел не отстъпва на останалите по мощност, производителност и икономия на гориво, а впечатлява с изключително лесна поддръжка и куп функции, които правят круизите и спортните ви изпълнения комфортни, безопасни и разбира се, забавни! 
Новият Yamaha VX дължи силата, икономията и отличната си работа най-вече на безкомпромисния 3-цилиндров High Output TR-1 двигател. Налице е и революционната RiDE система за управление, която за кратко време се доказа като незаменима технология на тема интуитивно, лесно и сигурно боравене с джета дори от по-малко опитни водачи. Освен това разполагате със задна скорост и тракшън контрол, с удобно управление от конзолите на кормилото плюс също толкова практично и стилно мултифункционално LED табло с отлична видимост и всевъзможни данни за работата на джета. Здравите SMC корпус и палуба са колкото леки, толкова и стабилни при всяка скорост във водата, а двусекционната седалка предлага комфорт за до трима души. Очакват ви още омекотено стъпало за качване на платформата, големи двойни огледала, багажни отделения с общ обем от 93 литра, теглич за водни спортове и други екстри, които правят плаването повече от приятно и безгрижно.
Не случайно VX машините са толкова популярни в последните години - всестранната им гъвкавост и надеждността на новите технологии ги превръщат във верен партньор за спорт, игри, семейни круизи или каквато и да е комбинация между тях при всяко от бягствата ви по вода, а свежите цветове и стилните графики подчертават приключенския им дух и ви предизвикват за забавления още преди да стъпите на борда.


Видео:


 

RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!VX
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 3 цилиндърa, TR-1 High Output, DOHC, 12 клапана 
ТурбокомпресорНе
Работен обем1.049 cm³
Диаметър и ход82.0 mm x 66.2 mm
Компресия11.0 : 1
Максимална мощност115 PS / 8000 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ТримДа
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /3.5 л
Размери
Дължина3.35 м
Ширина1.22 м
Височина1.19 м
Тегло нето321 кг
Екстри:
Багажно отделение93.2 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването