Джет Yamaha GP1800R SVHO

Цена: 0.00 лв. Джет Yamaha GP1800R SVHO
Джет Yamaha GP1800R SVHO Джет Yamaha GP1800 Super Vortex High Output - цвят Eclipse Black Джет Yamaha GP1800 Super Vortex High Output - цвят Azure Blue metallic Джет Yamaha GP1800 Super Vortex High Output - преродената легенда е тук!

Кат. номер: GP1800-U

Поръчвам

с поръчка

Джетове Yamaha Sport

Един легендарен модел с нови измерения в производителността!


Легендите рядко се прераждат, а когато се случи, то трябва да е с гръм и трясък! Новият GP1800 ще ви остави задълго с отворена уста, сърбящи, потрепващи ръце и жаден поглед - с ненадминатата си репутация, изградена през годините в съучастие с най-сериозните състезатели по целия свят, сега той е с нова супер мускулеста форма от зашеметяващи технически характеристики и поведение във водата.

Ездата на това водно чудовище не е за всеки. След време на надежди и очакване от многобройните си фенове да се появи отново, култовият модел е изключително мощен и експлозивен с 1812-кубиковия си двигател с турбокомпресор и Intercooler.  NanoXcel2 корпусът е супер силен, бърз и пъргав, а в комбинация с уникални и ексклузивни за Yamaha технологии, каквато е революционната RiDE система с Reverse Traction Control, GP1800 ще реагира моментално на всяка ваша команда възможно най-прецизно и интуитивно за ситуацията.

Комфортът и сигурността са гарантирани с всички екстри, за които може да се сетите – L-Mode функция за ограничаване на оборотите, работеща с дистанционно управление, бърз трим с управление от кормилото, страхотно мултифункционално табло с перфектна видимост на най-важните показатели, двуцветни рейсингови седалки на две нива за трима ентусиасти, големи вградени огледала, здрав ринг за теглене при водни спортове, специално Hydro-Turf покритие на палубата и на стълбичката, достатъчно място за багаж и дребни предмети и за капак на всичко това – стилни графики в изгарящо червен или лазурно син металик ни оставят без коментар за невероятния му завършен вид.

Новият супер герой на Yamaha е тук и чака за среща – запознайте се!

#SportMonsters


Видео:RiDE by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!GP1800
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, Super Vortex High Output, DOHC, 16 клапана 
ТурбокомпресорДа, с Intercooler
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия8.5 : 1
Максимална мощност- PS / - rpm
Охлажданеводно
Тип помпа160 mm Axial Flow
Тримс електронно управление
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситема-
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.35 м
Ширина1.22 м
Височина1.19 м
Тегло нето349 кг
Екстри:
Багажно отделение93.2 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването