Джет Yamaha VXR 2019

Цена: 32 660.00 лв. Джет Yamaha VXR 2019 Torch Red metallic - WaveRunners - YAMAHABOX
Джет Yamaha VXR 2019 Torch Red metallic - WaveRunners - YAMAHABOX Джет Yamaha VXR 2019 - мощен и икономичен Джет Yamaha VXR 2019 - комбинация от спортни качества и екстри като на круиз моделите Джет Yamaha VXR 2019 - изключително стабилен при всяка скорост

Кат. номер: VX1800A-U

783.80 лв.
на месец с
UniCredit
виж повече
Поръчвам

с поръчка

Джетове YamahaКогато се почувстваш като властелин на водата!Мощният микс от спортни качества и екстри присъщи на круиз моделите, изцяло новият дизайн и оборудването с най-новите функции от последните години, агресивната форма, цветове и дизайн превръщат новия VXR в машина, след която всички жадно се обръщат. Мощният High Output, 4-цилиндров, DOHC, 16V, 1812-кубиков двигател освен, че е икономичен, в същото време е способен на чудеса в ускорението, носейки изключително стабилно лекият, ултра здрав корпус от NanoXcel2, чиято специфична широка и издължена форма осигурява чудесна всестранна стабилност при всякакви скорости. Най-новата, революционна технология за интуитивно управление RiDE system е на първо място сред екстрите, които обикновено се появяват само в най-луксозните модели. Не по-малко важни и полезни за комфорта и сигурността ви са Low-RPM режимът и възможността за дистанционно управление, а също електрическият трим и задна скорост с тракшън контрол. Спортната половинка у вас, копнееща за адреналин и предизвикателства ще бъде удовлетворена не само от тягата и мощта, но и от седалката от две отделни части в рейсингов стил, предвидена за трима и от цялостната визия до последния детайл в агресивните графики и съчетание на цветовете. За моментите след по-дълги плавания, когато предпочитате да има някое и друго удобство в повече, са тристепенната стълба с омекотено усещане, широката платформа със специално Hydro-Turf покритие, здравата tow кука за водни спортове, практичните прибиращи се клинове за въжетата при акостиране, големите вградени двойни огледала и не на последно място - мултифункционалното LCD табло – отново в racing стил. Какво повече може да му потрябва на човек, освен време и посока?

#SportMonsters


Видео:
RiDE
 by Yamaha направо ще обърка представите ви за маневреност, спиране при висока скорост, захождане към пристан или слизане от колесар - все неща, които никак не вървят ръка за ръка с управлението на джет. Само че това беше до вчера! Днес интуитивната система на Yamaha разпознава намеренията ви и осигурява най-прецизния контрол, който можете да си представите, при всякакви обороти на двигателя! Благодарение на двойното управление на газта от кормилото – ускорявате и забавяте скоростта с едно придърпване на десния или левия лост, а използвайки ги двата едновременно в която и да е от възможните комбинации, идва ред на прецизността и разгръщането на интуитивния характер на RiDE. Няма предавки, няма ръчно превключване, всичко е толкова просто! 
Boat Control Unit (BCU) се грижи намаляването на скоростта да е изключително гладко, без никакви резки моменти и забележете – без потъване на носа, липсва всякаква драма при забавяне на ускорението и спиране. Патентованият дизайн на дифузьора на соплото разпределя струята равномерно от всяка страна на коритото, така че поведението на джета да е предвидимо при всяка скорост и единствената изненада да е по отношение на забележителната стабилност на борда. 
THERE'S ONLY ONE WAY TO RiDE!VXR
Двигател
Тип двигателчетиритактов, 4 цилиндърa, DOHC, 16 клапана 
ТурбокомпресорНе
Работен обем1.812 cm³
Диаметър и ход86.0 mm x 78.0 mm
Компресия11.0 : 1
Максимална мощност177.5 PS / 7600 rpm
Охлажданеводно
Тип помпа155 mm Axial Flow
ТримДа
Задна скоростДа
ГоривоБезоловен бензин
Захранване с горивоEFI инжекцион
Капацитет горивен резервоар70 л
Мазителна ситемаМокър картер
Капацитет маслен резервоар / периодична смяна /5.3 л
Размери
Дължина3.35 м
Ширина1.22 м
Височина1.19 м
Тегло нето335 кг
Екстри:
Багажно отделение93.2 л
Брой хора1-3

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването