Връзка - ключодържател Yamaha Basic Red

Цена: 23.90 лв. Връзка - ключодържател Yamaha REVS Basic Red N18NL000C000

Кат. номер: N18NL000C000

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Класически модел връзка за ключовете на мотоциклета в класическата комбинация от червено и бяло - Yamaha Basic Red е удобен, практичен и стилен ключодържател за всеки фен на марката и цветовата схема. Дългата част остава преметната на врата, а късата с ключовете се отделя, когато ви потрябва за машината и се връща обратно с едно щракване на катарамата, когато гасите и слизате от мотора, скутера, ATV-то или друго.

По този начин винаги ще знаете къде се намира ключа, а вариантът да го изгубите е почти невъзможен. Ключовете се закачат чрез малък карабинер, а в другия край на връзката има втора катарама с плосък дизайн и секретно отваряне, ако се наложи да се свали не по обичайния начин през главата. Лицевата част на връзката е с множество щампи с 
лого Yamaha и Revs Your Heart, ширината на лентата е 2 см, а общата дължина - 49 см.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването