Връзка - ключодържател Yamaha Paddock Blue

Цена: 34.70 лв. Връзка - ключодържател Yamaha Paddock Blue N23JL000E000

Кат. номер: N23JL000E000

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Добре познатата широка връзка за врата с отделяща се карабинка за ключове отново е тук - с подобрен дизайн и все същия чар на всички Yamaha Paddock Blue аксесоари. Популярността на тези модели връзка-ключодържател идва от удобството им и лекотата, която прави така, че да забравите за тях плюс сигурността за поверените им ключове.

Основната част остава преметната на врата, а късата с ключовете се отделя, когато ви потрябва за машината и се връща обратно с едно щракване на катарамата, когато гасите и слизате от мотора, скутера, ATV-то или друго. По този начин винаги ще знаете къде се намира ключът, а вариантът да го изгубите е почти невъзможен. За закачането е предвиден стилен карабинер, а в другия край на връзката има втора катарама с плосък дизайн и секретно отваряне, ако се наложи да се свали не по обичайния начин през главата. Yamaha Paddock Blue Lanyard е в добре познатата рейсингова синьо-бяла комбинация, а контрастиращите лога Yamalube, GYTR и Yamaha Racing напомнят отдалеч за спортния дух от пистата.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването