Масло Kayaba Fork Oil 01 M

Цена: 76.60 лв. Масло за предница Kayaba Fork Oil 01M

Кат. номер: 907933800500

Поръчвам

Налично

Масла и греси Yamaha Yamalube

Висок клас масло от японския бранд Kayaba със специална Low Friction формула, която минимизира триенето и осигурява безкомпромисна и дълготрайна защита на амортисьорите на мотоциклета, особено при агресивно и спортно каране. 

Обслужването на вилката с Kayaba Fork Oil 01M гарантира ненадмината производителност и удължава живота на уплътненията, затова и специално се препоръчва от ОЕМ за Super Sport байкове, които се управляват на писта и участват в състезания. Висококачественото масло на реномирана марка е отличен избор както за SSS и AOS, така и за конвенционални вилки, които не само предпазва от износване много по-дълго от стандартните масла за предница, но и предотвратява в много по-висока степен т.нар."stiction" повреди. 

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването