Масло за предница Ohlins Fork Oil R&T43

Цена: 93.20 лв. Масло за предница Ohlins Fork Oil R&T43, 01309-01 - YMDRT4300000

Кат. номер: YMDRT4300000

Поръчвам

Налично

Масла и греси Yamaha Yamalube

Напълно синтетичното масло за предница Ohlins Fork Oil R&T43 е перфектен избор за Ohlins вилки, които по спецификация работят с течност с вискозитет 19.0 при температура от 40°. Подходящо е както за мотоциклети със стандартно управление на пътя, така също за мотокрос и пистови байкове. 

Специалната формула осигурява отлично смазване и минимизира триенето, включително при агресивно натоварване и голям ход на вилката. Противоразпенващите добавки гарантират стабилен вискозитет при широк температурен диапазон и за дълго време напред, с незначителни отклонения дори в най-тежки условия на работа. Забележителната производителност на маслото предпазва от износване, удължава живота на уплътненията и е синоним на дълготрайна и качествена защита. Ohlins Fork Oil R&T43 е подходящ вариант също и за вилки с патрони.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването