Мотоциклет Yamaha XSR125

Цена: 0.00 лв. Мотоциклет Yamaha XSR125 Redline
Мотоциклет Yamaha XSR125 Redline Мотоциклет Yamaha XSR125 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha XSR125 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha XSR125 - Мотоциклети - YAMAHABOX

Кат. номер: XSR125

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Yamaha Sport HeritageЗа свободните по дух градски ездачи!


Идеалният градски мотоциклет е пъргав, лек, икономичен и маневрен, точно като най-малкия от Sport Heritage семейството на Yamaha - забавният XSR125. Едновременно модерен и с класически ретро дизайн, той съчетава по собствен и оригинален начин най-актуалните технологии с непреходната визия на кафе-рейсър байковете. Освен това, VVA системата на Yamaha за променливо управление на клапаните осигурява голям въртящ момент и пъргавина още в ниските обороти, а също и завидни резултати при по-високи скорости.

Да кръстосвате града със стил и бързина е най-малкото, което може да очаквате от XSR125 - уникалният му характер е за свободомислещите и младежите по душа, за мечтателите и ценителите, за всеки индивидуалист и смелчага, който живее за това да бъде различен и да се вписва в градската джунгла по свой начин. Приятен и лесен за управление с изправената позиция на ездача, с икономичен и надежден двигател, съответстващ на Euro 5 стандарт, а оттам и с изключително ниски емисии, мотоциклетът е отлично решение за придвижване в ежедневието и особено в централните зони на градовете. 

Чудесен избор за начинаещи мотористи и в същото време - идеалната алтернатива на претъпкания градски транспорт или на автомобила за всички останали водачи. Вниманието към детайла е навсякъде - от избора на цветови схеми с графични елементи в ретро стил и специфичните шарки на гумите, през LED светлините и кръглото LCD табло, до оригиналните афтърмаркет аксесоари. Разбира се, винаги можете да поемете и на вълнуваща извънградска разходка, радвайки се на изключително приятния звук от ауспуха и най-вече на свободата си!Видео:

XSR125 
Двигател 
Тип двигател1-цилиндров, 4-тактов, SOHC
Работен обем124 cm³
Диаметър и ход52.0 мм x 58.6 мм
Компресия11.2 : 1
Максимална мощност11.0 kW (15.0PS) @ 10,000 rpm
Максимален въртящ момент11.5 Nm @ 8,000 rpm
Мазителна системамокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеОбрната телескопична вилка
Преден ход130 мм
Ъгъл на вертикално отклонение26º
Следа95 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо
Заден ход110 мм
Предна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 267 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 220 мм
Предна гума110/70-17
Задна гума140/70-17
  
Размери: 
Обща дължина1.960 мм
Обща ширина800 мм
Обща височина1.065 мм
Височина на седалката815 мм
Колесна база1.330 мм
Минимален просвет160 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)140 кг
Капацитет на горивен резервоар11.0 л
Капацитет на маслен резервоар1.05 л

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването