Мотоциклет Yamaha TRACER 7

Цена: 0.00 лв. Мотоциклет YAMAHA TRACER 7 Redline
Мотоциклет YAMAHA TRACER 7 Redline YAMAHA Tracer 7 - Мотоциклети - YAMAHABOX YAMAHA Tracer 7 - Мотоциклети - YAMAHABOX YAMAHA Tracer 7 - Мотоциклети - YAMAHABOX

Кат. номер: TRACER 7

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Yamaha Sport Touring

Напишете сами сценария на утрешния ден!


Какво ще правите утре и какво ще помните от всеки предстоящ ден зависи от вас и от това, което избирате да бъдете. Да си представите, че страниците на живота, който ви предстои, са все още ненаписани и всичко е във ваши ръце – това е първата крачка. Следващата е да действате и да избягате от ежедневието – TRACER 7 може да бъде и средството, и причината да го направите! Той е изключително достъпен Sport Tourer както за вълнуващи близки приключения или далечни пътешествия, които е способен да ви предложи, така и за бързи бягства от градската среда, стреса и ежедневната рутина. Икономичен и надежден, мощен и пъргав, красив и стилен, комфортен и гъвкав - той е перфектният избор за всичко това.

С присъщите за туристически мотор регулируема в две степени слюда, протектори за ръцете и защита за краката, идваща от стилните и аеродинамични обтекатели, нищо не може да ви спре да се насладите на всеки маршрут. За това ще помогне и позицията на ездача от омекотената с тампон в предната част по-висока и удобна седалка в сравнение с по-спортния вариант MT-07, подобреното окачване, готово за втори човек и повече багаж, и по-стабилното поведение на машината благодарение на удължения шарнир и съответно по-голямото междуосие. Обемът на резервоара и икономичният двуцилиндров, 698-кубиков, 4-тактов, DOHC двигател с кръстосан колянов вал са гаранция, че няма да ви се наложи да спирате често за гориво, а липсата на излишна електроника ще ви избави от непрекъснатия избор и смяна на режими – просто се качваш и караш. В същото време поведението му запазва спортния си характер, така отличителен за Hyper Naked варианта и това съществено го отличава от останалите байкове в този клас, прави го по-подвижен на бързите завои, по-забавен и вълнуващ, особено като добавим и това, че TRACER 7 е осезаемо по-лек, с повече конски сили и повече въртящ момент от конкурентните му модели. LED светлини, LCD дисплей, олекотени алуминиеви джанти и богат избор от оригинални допълнителни аксесоари влизат още в списъка с характеристики на новия представител на Sport Touring семейството на Yamaha.

С прекрасен характер, изключително енергичен, лесен за управление и чудесно балансиран байк, бюджетен и покриващ изискванията за EURO5 сертификат, TRACER 7 е идеален избор за не една и две ситуации, включително за начинаещи или по-спокойни ездачи, за такива, които искат да сменят от време на време спортната си машина с по-удобна алтернатива за почивните дни или да изпитат чувството за свобода от този тип каране. И запомнете – плановете ги правите вие! Превръщането им в история – самостоятелно или с приятели, започва с намерение и продължава с действие всеки следващ ден. Новият Yamaha TRACER 7 е вашата причина и средство за действие!

Консумативи за Yamaha Tracer 700


Видео:

TRACER 7 
Двигател 
Тип двигател2-цилиндъра, с водно охлаждане, DOHC, 8 клапана
Работен обем689 cm³
Диаметър и ход80.0 mm x 68.6 mm
Компресия11.5 : 1
Максимална мощност54.0 kW (73.4PS) @ 8,750 rpm
Максимален въртящ момент67.0 Nm (6.83 kg-m) @ 6,500 rpm
Мазителна системамокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеТелескопична вилка
Преден ход130 мм
Ъгъл на вертикално отклонение24.8º
Следа90 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо, (окачване от шарнирен тип)
Заден ход142 мм
Предна спирачкаДвоен хидравличен диск, Ø 298 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 245 мм
Предна гума120/70 R 17M/C(58W) (Tubeless)
Задна гума180/55 R 17M/C(73W) (Tubeless)
  
Размери: 
Обща дължина2.140 мм
Обща ширина840 мм
Обща височина1.290 мм
Височина на седалката835 мм
Колесна база1.460 мм
Минимален просвет140 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)196 кг
Капацитет на горивен резервоар17.0 л
Капацитет на маслен резервоар3.0

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването