Мотоциклет Yamaha TRACER 9 GT

Цена: 0.00 лв. Оборудваният с куфари, регулируемо окачване и подгряващи ръкохватки Yamaha TRACER 9 GT
Оборудваният с куфари, регулируемо окачване и подгряващи ръкохватки Yamaha TRACER 9 GT Мотоциклет Yamaha MT-09 TRACER 9 GT Мотоциклет Yamaha MT-09 TRACER 9 GT Мотоциклет Yamaha MT-09 TRACER 9 GT

Кат. номер: TRACER 9 GT

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Yamaha Sport TouringГотов да ви откара навсякъде!Дори най-заклетите пътешественици, запалени по непознати дестинации и нови преживявания, сега могат да чертаят плановете си смело и без ограничения. В GT премиум версията си пъргавият и мощен, но икономичен и вече извоювал завидна позиция в класа си спорт-турист TRACER 9, е повече от готов да бъде достоен партньор на дълъг път. Включените в стандартното му оборудване екстри гарантират изключителен комфорт, сигурност и незабравими километри на две гуми.

Преобразеният профил на корпуса, подобрените ергономичност, защита от вятъра и аеродинамика в сравнение с тези от първата поява на модела го правят още по-атрактивен и с ясно изразена заявка за целта и способностите му и дори това е най-малкото, което може да очаквате от байка. Към вече познатите спецификации и доказани технологии в стандартната окомплектовка са включени твърди странични куфари, полу-регулируемо Kayaba окачване и подгряващи ръкохватки. Очакват ви още насочващи LED светлини за нощно каране, централна стойка и нови, по-удобни седалки, двойно TFT табло, круиз контрол, адаптивен слипер (A&S) съединител, Quick Shifter система (QSS) и в двете посоки на превключване на предавките, D-MODE разработката на Yamaha с три режима на поведение на двигателя и разбира се, система за управление на сцеплението (Traction Control). Освен това прибраният, елегантен профил на олекотена CF алуминиева рама превръща ездата в чиста проба удоволствие, примесено с точната доза адреналин от мощния, невероятно експлозивен в спортния си режим и не по-малко компактен и лек двигател. 

Забележителен на външен вид и многофункционален по природа, Yamaha TRACER 9 GT е мотоциклет, готов да Ви откара навсякъде!Консумативи за Yamaha Tracer 900Видео:

TRACER 9 GT 
Двигател 
Тип двигател3-цилиндъра, с водно охлаждане, 4-тактов, DOHC, 12 клапана
Работен обем890 см³
Диаметър и ход78.0 мм x 62.1 мм
Компресия11.5 : 1
Максимална мощност87.5 kW (119PS) @ 10,000 rpm
Максимален въртящ момент93.0 Nm (9.5 kg-m) @ 7,000 rpm
Мазителна системаМокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеТелескопична вилка
Преден ход130 мм
Ъгъл на вертикално отклонение25º 00'
Следа108 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо, (окачване от шарнирен тип)
Заден ход137 мм
Предна спирачкаДвоен хидравличен диск, Ø 298 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 245 мм
Предна гума120/70 ZR 17M/C(58W) (Tubeless)
Задна гума180/55 ZR 17M/C(73W) (Tubeless)
  
Размери: 
Обща дължина2.175 мм
Обща ширина885 мм
Обща височина1.430 мм max 1.470 мм
Височина на седалката810 мм max 825 мм
Колесна база1.500 мм
Минимален просвет135 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)220 кг
Капацитет на горивен резервоар18.0 л
Капацитет на маслен резервоар3.5 л

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването