Мотоциклет Yamaha YZ450F

Цена: 0.00 лв. Мотоциклет Yamaha YZ450F
Мотоциклет Yamaha YZ450F Мотоциклет Yamaha YZ450F - неограничен потенциал Мотоциклет Yamaha YZ450F - няма невъзможни неща Мотоциклет Yamaha YZ450F - ултра компактна и лека рама за пълна свобода

Кат. номер: YZ450F

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Competition

Авангардно мислене + иновации = YZ450F + превзети върхове!

Без значение дали горим за върховете на състезателните стълбици или до тези на личните ви възможностите, за границите на адреналина, на страстта и емоцията от битките с трудното, дивото и дори невъзможното понякога - YZ450F ще ви води смело и безкомпромисно, няма да ви предаде, а ще печели заради вас!

Иновативната обърната глава на цилиндъра, оптимизираният синхрон на клапаните и новите разпределителни валове осигуряват перфектната гладка, уравновесена и спокойна работа на двигателя, така че да постигнете пълен контрол, възползвайки се от изключителния му потенциал и отприщвайки цялата мощ на мотора.

Ултра-компактната, лека рама и усъвършенстваното окачване с нови възможности за настройки увеличават сцеплението, чувствително подобряват усещането за връзката между вас и земята, правят удоволствието неописуемо.

Пълният контрол при YZ450F започва още от старта – с най-новата електронната система за бързо стартиране Launch Control System (LCS), която максимално предотвратява превъртането на гумата при тръгване като намалява конските сили много повече от при конкурентните марки - до момента, в който моторът стигне трета предавка и отново разполагате с пълната му мощ.

По-гладкото превключване на трансмисията и по-големият, 270-милиметров преден спирачен диск, даващ ви шанса за по-тежко натоварване и доста по-късно спиране от досега, само ви отвеждат още една стъпка напред в това, за което е създаден не веднъж доказалият се като водещ MXGP мотоциклет – да печели! Сега YZ450F е и първият серийно произвеждан мотоциклет с възможност за безжично свързване, въвеждане на персонализирани настройки за двигателя и максимално усвоен потенциал за победа.

* Моделът се предлага без хомологация! 
  (без възможност за регистрация в КАТ)

Консумативи за Yamaha YZ450FЕто го и него – в пълния му блясък. Готов да побеждава и да превзема върхове – състезателни и лични!

Само който е опитвал вкуса на хвърчащите изпод таралежките пръст и прах, само който се е борил с калта и се е прибирал с приятното чувство от понякога жестоката умора от преодоляното трасе, планинска пътека или който и да е пресечен маршрут, само той знае какво е да имаш цялата мощ, сигурност, лекота и възможни екстри на голям кросак като YZ450F.  Виждали сте калните и прашни ботуши, че и физиономии, а също „светналите“ очи в края на деня на офроуд феновете, нали? Изпитаният адреналин, усилие и кеф могат да се усетят и от разстояние, но те са само малка част от истински преживяното :) От Yamaha прекрасно знаят колко съществена е всяка малка промяна или голяма иновация, доказват го и тази година с редица нововъведения.

Разбира се, на първо място ще споменем уникалния двигател – много по-плавен и спокоен, въпреки огромния си потенциал и мощ! Именно уравновесената му работа ви дава пълен контрол над изключителните му способности. Подобренията по двигателя включват съвсем иновативна обърната глава на цилиндъра, подобрен синхрон на клапаните и нови разпределителни валове, резултат от което е подобрен въртящ момент в ниските и средни обороти и съответно способността да ускорява повече от добре по всяко време. По-малкото вибрации и по-стабилната работа се дължат също на новото, олекотено, ковано бутало с гладка повърхност в комбинация с по-късия и по-здрав бутален болт с DLC покритие.

Олекотената и компактна рама с размери приблизително като на 250-кубиковия YZF му осигурява най-инстинктивното управление в класа на 450-кубиковите кросаци. Подобрените твърдост, баланс, стабилност и абсорбиране на неравностите са следствие на усъвършенстваното окачване и на възможността за нови настройки на KYB пружините отпред, с каквито е оборудван само YZ450F в класа си. Имаме и доста по-осезаемо сцепление, както и чувствително подобряване на усещането за връзката между вас и земята.

Още на първите официални тестове моторът блесна едновременно с изключителна бързина и чудесно ниво на комфорт на правите отсечки, подобрена стабилност при остро влизане в завоите, намалено усукване на шасито.

Най-новата електронната система за бързо стартиране Launch Control System (LCS) се появява и при Yamaha тази година, но с доста по-висока ефективност отколкото при конкуренцията. LCS предотвратява превъртането на гумата при тръгване, ограничавайки използването на пълната мощност, но само докато вкарате трета предавка. Резултатът е максимално подобрено сцепление и управляемост, а цялата „философия“ се контролира само с един бутон на кормилото :)

Какво още? Да, има и още – за отбелязване са по-гладкото превключване на трансмисията, специфичното местоположение на резервоара за по-добро разпределение на тежестта и на отдалечената от мръсотията, но и лесна за обслужване без инструменти кутия на въздушния филтър, по-големият 270-милиметров преден спирачен диск, позволяващ доста по-късно спиране от досега, опцията за GYTR Power Tuner – нещо като Playstation, но за управление на работните характеристики на двигателя, каквото е впръскваното гориво, например. Сега YZ450F е и първият серийно произвеждан мотоциклет с възможност за безжично свързване, въвеждане на персонализирани настройки за двигателя и максимално усвоен потенциал за победа.

Е, типичният водещ MXGP мотоциклет, но не съвсем обикновен, нали? Защото няма нищо обикновено при Yamaha! 

Видео:

YZ450F
Двигател
Тип двигател1 цилиндър, 4-тактов, с водно охлаждане, DOHC, 4 клапана
Работен обем449 cm³
Диаметър и ход97 mm x 60.8 mm
Компресия12.8 : 1
Максимална мощност-
Максимален въртящ момент-
Мазителна системамокър картер
Тип съединителDual side grinded clutch plate
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
Стартерна системаЕлектрическа
ТрансмисияПостоянно зацепена, 5-степенна
ЗадвижванеВерига
Шаси
РамаРама с двустранно ребро
Предно окачванеТелескопична вилка, обърната
Преден ход310 мм
Ъгъл на вертикално отклонение27º 15
Следа121 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо (окачване от шарнирен тип)
Заден ход317 мм
Предна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 270 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 245 мм
Предна гума80/100-21 51M
Задна гума110/90-19 62M
Размери:
Обща дължина2.185 мм
Обща ширина825 мм
Обща височина1.285 мм
Височина на седалката965 мм
Колесна база1.485 мм
Минимален просвет335 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)112 кг 
Капацитет на горивен резервоар6.2 л
Капацитет на маслен резервоар0.95

Клещи за обезопасителна тел Yamaha

Обезопасителна тел Yamaha

Работна подложка за мотоциклет Yamaha Off-road

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването