Мотоциклет Yamaha NIKEN

Цена: 0.00 лв. N/A Революционният, триколесен LMW мотоциклет Yamaha NIKEN
Революционният, триколесен LMW мотоциклет Yamaha NIKEN Мотоциклет Yamaha NIKEN - машина от бъдещето! Yamaha NIKEN - колкото футуристичен, толкова и реален в действителност Революционният триколесен байк Yamaha NIKEN

Кат. номер: NIKEN

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Yamaha NIKEN

NIKEN - машина от бъдещето!

Революционният триколесен байк Yamaha NIKEN е точно толкова реален в действителност, колкото футуристичен вид има на снимките. Той е тук, за да прокара собствен път и правила на управление в едно съвсем ново измерение на мотоциклетната езда. Чисто новата му концепция е част от бъдещето и от вашето утре!

Несравнимото усещане от поведението на подобно возило на пътя не може да се опише с думи и то е в резултат не само на уникалната Leaning Multi Wheel (LMW) система на Yamaha, но и на прецизното ѝ съчетание с всички най-нови технологии, които познаваме от последните години плюс изключителен дизайн и присъствие. Възможностите на тема завиване са несравними, а големият наклон, увереността и удоволствието, с които преминавате през завоите се дължат на повишеното сцепление от двете предни колела, всяко с двойна обърната вилка и независимо окачване. Комфортът идва в комплект със силно изразен спортен дух, благодарение на 847-кубиковия, 3-цилиндров двигател с голям въртящ момент, олекотената хибридна рама от стомана и алуминий, напълно регулируемото задно окачване и кормилното управление Ackerman. Технологии като адаптивен slipper (A&S) съединител, круиз контрол, D-MODE и система за управление на сцеплението (Traction Control), Quick Shifter система (QSS) за по-бързо и гладко превключване на скоростите без използване на съединител по време на ускорение, превръщат Yamaha NIKEN в невероятно гъвкава и способна машина, чието описание далеч не се изчерпва единствено с определението мотоциклет на три колела.

Подчертано футуристичният външен вид въздейства върху всички сетива до едно - от първия поглед и чувството, че предстои нещо изключително, през усещането за сигурност, удобството на дълги разстояния и лекотата от невероятното разпределение на тежестта, до безкрайните възможности на байк, долетял от бъдещето на крилете на революцията!

Видео:
Видео:

NIKEN 
Двигател 
Тип двигател3-цилиндъра, с водно охлаждане, 4-тактов, DOHC, 12 клапана
Работен обем847 см³
Диаметър и ход78.0 мм x 59.1 мм
Компресия11.5 : 1
Максимална мощност84.6 kW (115PS) @ 10,000 rpm
Максимален въртящ момент87.5 Nm (8.9 kg-m) @ 8,500 rpm
Мазителна системаМокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеДвойна, обърната, телескопична вилка
Преден ход110 мм
Ъгъл на вертикално отклонение20º
Следа74 мм
Система на задното очакванеОкачване от шарнирен тип
Заден ход125 мм
Предна спирачкаДвойни хидравлични дискове, Ø 265.6 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 298 мм
Предна гума120/70 R 15
Задна гума190/55 R 17
  
Размери: 
Обща дължина2.150 мм
Обща ширина885 мм
Обща височина1.250 мм
Височина на седалката820 мм
Колесна база1.510 мм
Минимален просвет150 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)263 кг
Капацитет на горивен резервоар18.0 л.
Капацитет на маслен резервоар3.4 л.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването