Мотоциклет Yamaha MT-10

Цена: 0.00 лв. Преминете в следващото ниво на мрака с Yamaha MT-10
Преминете в следващото ниво на мрака с Yamaha MT-10 Мотоциклет Yamaha MT-10 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha MT-10 - Мотоциклети - YAMAHABOX Мотоциклет Yamaha MT-10 - Мотоциклети - YAMAHABOX

Кат. номер: MT-10

Поръчвам

с поръчка

Мотоциклети Yamaha Hyper Naked MT

Лъч от мрака

И дойде време да преминете в следващото ниво на мрака! Да, вече е възможно, с единственият, който сте чакали досега - най-мощният МТ, създаван някога! Двигателят, взаимстван от YZF-R1, е извор на мощност, със силен линеен въртящ момент и допълнителен такъв в ниските и средни обороти, на каквито е способно само едно 4 цилиндрово CP4 сърце на Yamaha с кръстосан колянов вал.

Яхнете Вестителя на мрака и се отдайте на изключителното усещане от вродената ергономичност и прецизността в завоите по всеки изпречил ви се път. Олекотената рама с къса колесна база осигурява челното място на мотора в този клас за подвижност и абсолютен контрол на управлението. Новата Inertial Measurement Unit (IMU) разработка представлява 6-осев инерционен измервателен блок, който контолира сцеплението, спирачната мощност и поведението на мотора при специфични маневри, като дрифт и каране на задна гума, така че всяка среща с него се превръща в разтърсващо изживяване.

Очакват ви още Quick Shifter система (QSS) за по-бързо и гладко превключване на скоростите без използване на съединител както докато ускорявате, така и при връщане на предавката към по-ниска, D-MODE технология с три абсолютно различни режими на каране, а също и подобрен mapping на двигателя за по-балансирана работа и по-плавно функциониране на дроселовата клапа при преминаване от ниски към високи обороти. Тези и всички останали технологии като круиз контрол и система за управление на сцеплението (Traction Control), напълно регулируемото окачване, TFT дисплей с висока разделителна способност и превключване на режимите от ръкохватката, динамичният силует с изместен напред център на тежестта са единствено за хора, които знаят точно какво искат и желаят да бъдат забелязвани, където и да се появят.

Консумативи за Yamaha MT-10


Има нещо наистина стряскащо в него, нооо.. само на пръв поглед, защото докато все още се чудите дали и колко точно ви харесва, установявате, че всъщност не можете да спрете да го гледате. Такъв е първоначалният ефект от „грозника“ МТ-10. Колкото повече погледът ви се плъзга по стегнатото, мускулесто и изваяно тяло, по изпипаните до съвършенство стилни детайли, толкова повече разбирате, че той не е просто „уникален“ или просто „красив“ – въобще, нищо клиширано не може да се каже за него, той е следващото ниво на Мрака. И не, вие определено няма да поискате да го опитомите, защото при всяка езда той ще превзема съзнанието ви, ще ви кара да го усещате с всяка клетка от тялото си, ще изкарва най-най-тъмното тъмно в целия му блясък, за да е вашият лъч от мрака.
Как е възможно това ли? Ами, японците си го могат – сърцето му е базиран на използвания в YZF-R1 двигател, способен на невероятна мощност заради силния линеен въртящ момент плюс допълнителен такъв в ниските и средни обороти, без да забравяме и за момент кръстосания колянов вал. Тялото – също взаимствана от супер-байка на Ямаха олекотена Diamond рама, с ултра-късо междуосие от 1405 мм за лека и пъргава езда с изключителен контрол на управлението, с неподозирана прецизност в завоите, с естествена и ергономична позиция на ездача. Става още по-вълнуващо с Quick Shifter системата (QSS) за по-бързо и по-гладко превключване на скоростите без използване на съединител и по време на ускорение, и при превключване на по-ниска предавка, а също и подобрен mapping на двигателя за по-балансирана работа и по-плавно функциониране на дроселовата клапа при преминаване от ниски към високи обороти. 
D-MODE технологията с три абсолютно различни режими на каране, системата за тракшън-контрол с три степени в намесата при сцеплението, круиз-контролът, адаптивният slipper съединител, напълно регулируемото шаси, взaимствано отново от недостижимия R1, спирачната система, многофункционалното TFT табло, гумите Bridgestone S22 и какво ли още не. Всички те превръщат МТ-10 в байк, който ще премине всякакви граници за вас, който ще ви преведе по всички възможни маршрути при всякакви условия на пътя, инструмент, с който ще изпитате себе си в това колко адреналин сте способни да поемете, машина, с която няма да останете незабелязани и с която ще достигнете до най-тъмните ъгли на Мрака.


 MT-10 
Двигател 
Тип двигател4-цилиндъра, с водно охлаждане, 4-тактов, DOHC, 16 клапана
Работен обем998 см³
Диаметър и ход79.0мм x 50.9мм
Компресия12 : 1
Максимална мощност122.0 kW (165.94PS) 11,500 rpm
Максимален въртящ момент112.0 Nm (11.4 kg-m) 9,000 rpm
Мазителна системаМокър картер
Тип съединителМокър, Многодисков
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияПостоянно зацепена, 6-степенна
ЗадвижванеВерига
  
Шаси 
РамаРомб
Предно окачванеТелескопична вилка
Преден ход120 мм
Ъгъл на вертикално отклонение24º
Следа102 мм
Система на задното очакванеПлаващо рамо, амортесьор
Заден ход120 мм
Предна спирачкаДвоен хидравличен диск, Ø 320 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 220 мм
Предна гума120/70 ZR 17M/C(58W)
Задна гума190/55 ZR 17M/C(75W)
  
Размери: 
Обща дължина2.100 мм
Обща ширина800 мм
Обща височина1.165
Височина на седалката835 мм
Колесна база1.405 мм
Минимален просвет135 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)212 кг
Капацитет на горивен резервоар17.0 л.
Капацитет на маслен резервоар4.9 л.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването