Надуваема лодка YAM 275 Sport Tender 2020

Цена: 2 265.00 лв. Надуваеми лодки YAMAHA YAM 275 Sport Tender
Надуваеми лодки YAMAHA YAM 275 Sport Tender Надуваеми лодки YAMAHA YAM 275 Sport Tender Надуваеми лодки YAMAHA YAM 275 Sport Tender Надуваеми лодки YAMAHA YAM 275 Sport Tender

Кат. номер: YAM 275STi

Поръчвам

с поръчка

Надуваеми лодки Yamaha Sport TenderКомфорт и практичност!Надуваемите лодки Yamaha YAM Sport Tender предлагат уникални възможности за забавление на водата, съчетани с удобство и комфорт! Те са лесни за употреба, пренасяне и съхранение, благодарение на двойния надуваем под, който дава забележителна стабилност на вода и е много приятен за краката. Ако притежавате такава лодка, ще се наслаждавате на превъзходна плаваемост с много по-малък двигател, отколкото би бил необходим на други модели. Управлението е изключително лесно, благодарение на V-образния надуваем кил, който ще ви помага да държите курса идеално. Транецът е специално усилен и въпреки изключително лекото си тегло, лодката без проблем издържа двигатели, присъщи на много по-солидни модели. Забавление и сигурност - това е надуваема лодка Yamaha YAM Sport Tender!


YAM 275 Sport Tender
Обща дължина2.70 м
Обща ширина1.52 м
Брой хора3+1 (възрастни + дете)
Макс. мощност двигател7.4 kW / 10 HP
Брой камери3+2 (под + кил)
ПодНадуваем
Размери в сгънато състояние112 см x 60 см x 32 см
Тегло на лодката29.2 кг
Товароносимост480 кг
Диаметър балон42.5 см
ТранецКъс

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването