Надуваема лодка YAM 310 Sport Tender

Цена: 2 190.00 лв. Надуваеми лодки YAMAHA YAM 310 Sport Tender
Надуваеми лодки YAMAHA YAM 310 Sport Tender Надуваеми лодки YAMAHA YAM 310 Sport Tender Надуваеми лодки YAMAHA YAM 310 Sport Tender

Кат. номер: YAM 310 Sport Tender

Поръчвам

с поръчка

Надуваеми лодки YamahaКомфорт и практичност!Надуваемите лодки Yamaha YAM Sport Tender предлагат уникални възможности за забавление на водата, съчетани с удобство и комфорт! Те са лесни за употреба, пренасяне и съхранение, благодарение на двойния надуваем под, който дава забележителна стабилност на вода и е много приятен за краката. Ако притежавате такава лодка, ще се наслаждавате на превъзходна плаваемост с много по-малък двигател, отколкото би бил необходим на други модели. Управлението е изключително лесно, благодарение на V-образния надуваем кил, който ще ви помага да държите курса идеално. Транецът е специално усилен и въпреки изключително лекото си тегло, лодката без проблем издържа двигатели, присъщи на много по-солидни модели. Забавление и сигурност - това е надуваема лодка Yamaha YAM Sport Tender!


YAM 310 Sport Tender
Обща дължина3.06 м
Обща ширина1.58 м
Брой хора4
Макс. мощност двигател9.9 HP
Брой камери3+2
Поднадуваем, V-образен
Размери в сгънато състояние112 cm x 58 cm x 32 cm
Тегло на лодката36.8 кг
Товароносимост600 кг
Диаметър балон44 см
ТранецКъс

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването