Вентилирано покривало за двигател F50H/F60F/FT60G/F70A/FT70

Цена: 657.90 лв. Вентилирано покривало за двигател Yamaha F50H/F60F/FT60G/F70A/FT70 YMEMCVR567GY

Кат. номер: YMEMCVR567GY

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Оригиналното вентилирано покривало за извънбордов двигател Yamaha осигурява максимална защита за машината както по време на движение, така и при транспортиране и съхранение. Специалният дизайн приляга прецизно и плътно по горната част на двигателя и заедно с дишащите отвори в зоните за засмукване на въздух позволява покривалото да бъде използвано докато плавате във водата без никакъв проблем. 

Така покритата част на машината е защитена едновременно от драскотини и други нежелани щети, от UV лъчи и солена вода. Висококачественият материал е не само водоустойчив и силно издръжлив на директно слънце, но в същото време е дишащ и отлично подплатен, а стилно изглеждащото фирмено покривало е безкомпромисно не само на вид, но и като изработка. Двойната защита, която осигурява и при плаване, и върху колесара, е повече от надеждна и функционална!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването