Кожени ръкавици Yamaha Faster Sons Cruise черни

Цена: 149.40 лв. Меки кожени ръкавици за мотоциклет в черно Yamaha Faster Sons Cruise

Кат. номер: A15PG101B02L

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Истинските фенове държат да се чувстват свързани с байка си чрез дрехите, аксесоарите и стила си дори когато не са го яхнали, а Faster Sons колекцията на Yamaha прави точно това! Това е начин на живот и мотоциклетите са много повече от средство за транспорт - затова Sport Heritage линията на Yamaha следва емблематичните стилове от миналото и чрез специалните предложения в нея, отдава респекта си пред наследеното от тях. 

Yamaha Faster Sons Cruise ръкавиците са ушити от мека черна кожа и създават изключителен комфорт при дълъг път. Подсилени са на местата подложени на най-голямо триене с добре подплатена длан и допълнителна защита на кокалчетата и на всеки пръст. Регулират се с велкро на китката с каишка в ретро стил, която носи печат Faster Sons в специфичен стил.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването