Кожени ръкавици Yamaha Faster Sons Cruise кафяви

Цена: 149.40 лв. Меки кожени ръкавици за мотоциклет в кафяво Yamaha Faster Sons Cruise

Кат. номер: A15PG101D00S

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Sport Heritage мотоциклетите на Yamaha следват емблематичните стилове от миналото и със стила си отдават респекта си пред тях, едновременно развивайки се и прилагайки най-новото от технологиите в тази област. Ние знаем, че мотоциклетите не са само начин за придвижване и са много повече от средство за транспорт - те са и начин на живот! Вие искате да се чувствате свързани с байка си чрез дрехите, аксесоарите и стила си дори когато не сте го яхнали, а ние правим точно това за вас - с Faster Sons колекцията ни.

Yamaha Faster Sons Cruise ръкавиците са ушити от мека кафява кожа и създават изключителен комфорт при дълъг път. Подсилени са на местата подложени на най-голямо триене с добре подплатена длан и допълнителна защита на кокалчетата и на всеки пръст. Регулират се с велкро на китката с каишка в ретро стил, която носи печат Faster Sons в специфичен стил.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването