Детска раница Yamaha Racing Blue

Цена: 56.70 лв. Детска раница Yamaha Racing Blue N20MB601E100

Кат. номер: N20MB601E100

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Практичен подарък за деца, ако се оглеждате за аксесоар Yamaha, с който не просто ще ги зарадвате, но и ще използват ежедневно. Спортният дух на детската раница в култовите цветове и графики на Yamaha Racing Blue серията е отлична компания за училище, спорт, разходка с колелото. 

Светлоотразителният кант в средата се вижда добре в тъмното, а освен основно отделение, моделът си има и по-голям преден джоб плюс два по-малки, всеки с отделен цип и брандиран гумен накрайник, лесен за използване дори с ръкавици. Олекотената детска раница разполага също със странични мрежести джобове, както и с ергономични, дишащи презрамки. Равното дъно осигурява стабилност в свалено положение, а Speed графиката и логото Yamaha Racing са на линия да усмихват малките фенове на всяка крачка!

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването