Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner 10L

Цена: 52.40 лв. Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 10 литра - T18HD010
Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 10 литра - T18HD010 Малка водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner 10L с два варианта за цвят Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner 10L в червен цвят Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner 10L в синьо

Кат. номер: T18HD010E000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Да запазите сухи документите, ключовете, портфейла и други лични вещи е изключително лесно с помощта на малката водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 10 литра. Обемът е достатъчен да вземете със себе си най-важното и да го запазите от вълните докато обикаляте плажа, карате водни ски, подвизавате се с джета, на лодката или където и да било около вода. Спортната чанта е изработена от здрав, синтетичен материал, закопчава се с катарама, а дължината на презрамката се регулира според ситуацията за максимално удобство. Моделът е с размер 51 х 23 см и се предлага в два варианта като цвят - син и червен. 

* Посочената цена е за 1 брой!


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването