Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner 30L

Цена: 71.60 лв. Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 30 литра - T18HD009
Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 30 литра - T18HD009 Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 30 литра в червено Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 30 литра в син цвят Водонепромокаема чанта Yamaha WaveRunner от 30 литра в два възможни цвята

Кат. номер: T18HD009E000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Големият обем на водонепромокаемата чанта Yamaha WaveRunner 30L е на разположение не само за дребни лични вещи, но и за дрехи, техника или каквото друго ви е необходимо, за да прекарате по-дълго време сред водата. Дали ще се разхождате по плажа, ще се отдадете на спорт, ще приключенствате с джета или на лодката, няма значение - здравият, синтетичен материал ще се погрижи всичко във вътрешността да остане сухо, а фирмената визия ще събира погледите отдалеч. Закопчава се с катарама, а дължината на презрамката се регулира според ситуацията за максимално удобство. Моделът е с размер 78.8 х 30.5 см и се предлага в два варианта като цвят - син и червен. 

* Посочената цена е за 1 брой!


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването