Раница Yamaha Riga Black

Цена: 53.30 лв. Раница Yamaha Riga Black T20GB011B000

Кат. номер: T20GB011B000

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Ежедневна раница Yamaha с отделения за лаптоп, таблет и лични вещи с подходящия обем и най-вече - с доза стил в любими цветове и графики. Riga Black Backpack е отлична компания за кратки или еднодневни разходки, за всекидневното пътуване на работа или за феновете на спортния стайлинг - независимо дали се придвижвате с мотора, скутера или пеша.

Изработена е от здрава полиестерна материя, с подплатен гръб и презрамки, които се регулират за максимално удобство и освен това увеличават видимостта ви чрез светлоотразителни ленти. Очакват ви още външен джоб, основно отделение с двупосочен цип, допълнителен ремък за закопчаване през кръста и разбира се, любимите лога Yamaha Racing, Yamalube и GYTR. 


  • Размери: 50 x 32 x 22 см

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването