Плаващ калъф за телефон Yamaha

Цена: 57.80 лв. Плаващ, водоустойчив калъф за телефон Yamaha N21GC008B400
Плаващ, водоустойчив калъф за телефон Yamaha N21GC008B400 Плаващ калъф за телефон Yamaha N21GC008B400 Плаващ калъф за телефон Yamaha N21GC008B400 Плаващ калъф за телефон Yamaha N21GC008B400

Кат. номер: N21GC008B400

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Можете да забравите за драмата с потънал телефон и да държите устройството си подръка не само на лодката, но дори и в най-екстремните моменти на джета! Водоустойчивият плаващ калъф за телефон Yamaha е на линия да отметне този проблем и да ви осигури безгрижни водни приключения. 

Брандираният 
Yamaha Floating Phone Case е изработен от прозрачен PVC материал, който осигурява видимост към дисплея и има плътно, водоустойчиво затваряне. Доставя се с лента за врата, така че ръцете ви да останат свободни, както и с допълнителна мека лента за носене на китката на ръката, а универсалният размер от 11 х 21 см е подходящ за множество устройства.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването