Раница Yamaha Pristina Sportbag LG

Цена: 196.80 лв. Раница Yamaha Pristina Sportbag LG T21LB000B000
Раница Yamaha Pristina Sportbag LG T21LB000B000 Раница Yamaha Pristina Sportbag LG T21LB000B000 Раница Yamaha Pristina Sportbag LG T21LB000B000 Раница Yamaha Pristina Sportbag LG T21LB000B000

Кат. номер: T21LB000B000

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Голяма раница Yamaha с обем от 60 литра, идеална за по-дълги пътешествия, а и винаги, когато имате нужда от място за повече багаж. Моделът Pristina Sportbag LG е създаден с идеята за многофункционална спортна чанта, която да може да се носи по различни начини и с различни цели - в един момент я държите като сак, в следващия я мятате на гръб като раница. А можете да я фиксирате и на задната седалка или върху куфара на мотора с помощта на ластици, благодаение на издръжливия материал и усилените страни.

Регулируемите презрамки са удобни и ергономични, закопчават се на гърдите за по-добро разпределение на тежестта. Раницата е изработена от 100% полиестер и Nylon, подплатен с пяна за горната част, а на дъното и лицевата част, която също служи за дъно, когато се използва като чанта, материалът е допълнително подсилен. 
Yamaha Pristina Sportbag LG разполага с две основни отделения плюс два вътрешни джоба за по-дребни вещи, а изчистеният дизайн е комбиниран единствено с любимото лого. Размери: 80 см x 30 см x 30 см.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването