Шапка Yamaha Paddock Blue Race

Цена: 43.90 лв. Шапка Yamaha Paddock Blue Race N20FH311E100

Кат. номер: N20FH311E100

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Мека шапка с козирка в характерните цветове на Paddock Blue колекцията на Yamaha, но с разчупен, модерен дизайн, различен от класическата форма. Тънката бързосъхнеща материя приляга перфектно, благодарение на специфичната кройка и регулирането отзад на тила. Предлага се в един размер, който пасва на почти всеки, а акцентите са голямо 3D силиконово лого отпред плюс Yamalube и GYTR от двете страни.

Линията Paddock Blue Race отразява състезателната философия на марката, но е създадена с цел да достигне до всеки фен на пистата и рейсинговата тръпка, така че да се чувствате добре по всяко време, на всяко място. Шапката Yamaha Paddock Blue Race е сигурен начин също и да сте различни и модерни, без да жертвате комфорта си, особено в най-горещото време.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването