Шапка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary

Цена: 33.30 лв. Оригинална юбилейна лимитирана шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary - N18R1H00
Оригинална юбилейна лимитирана шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary - N18R1H00 Юбилейна шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary N18R1H00 Юбилейна шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary N18R1H00 Юбилейна шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary N18R1H00

Кат. номер: N18R1H00C000

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Бяла, червена или по една от всяка? Която и да изберете, няма да сгрешите - висококачественото фирмено предложение е поредната звезда в лимитираната юбилейна колекция за 20-та годишнина на суперспорт байка R1. Класическата шапка с козирка Yamaha YZF-R1 20th Anniversary е такава единствено на форма и цвят, но характерният й чар отдава заслужена почит специално към безсмъртната суперспорт икона. Вдъхновен от оригиналните цветове на култовия мотоциклет от 1998 година, моделът ни напомня за скоростта и страстите на пистата и носи мъничко носталгия по отминалите времена. Истинска находка за фенове и ценители, които държат да бъдат част от легендата!

  • Изработена от еластична, отлично прилягаща материя за максимален комфорт
  • Твърда, извита козирка
  • Вентилационни отвори
  • Един размер - L/XL
  • Бродирани лого и надпис Yamaha, speedblock и R1 графики плюс YZF-R1 20th Anniversary лого на тила
  • Предлага се в два варианта като цвят - бял и червен

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването