Скутер Yamaha Tricity 155

Цена: 0.00 лв. Скутер Yamaha Tricity 155 Cyber Blue - движение на три колела
Скутер Yamaha Tricity 155 Cyber Blue - движение на три колела Скутер Yamaha Tricity 155 Matt Grey Скутер Yamaha Tricity 155 Cyber Blue Скутер Yamaha Tricity 155 Milky White

Кат. номер: Tricity 155

Поръчвам

с поръчка

Скутери Yamaha Urban Mobility

Динамика, в която ще се влюбите!


Изборът дали да прекарате времето си на път до работа, лекции или по задачи, придвижвайки се бавно и скучно затворени в кола, или да го направите забавно, бързо и икономично, е по-лесен от всякога. Tricity 155 – по-мощният от семейството на триколесните скутери на Yamaha, разполага с всичко необходимо за градска езда и невероятна мобилност, без да ви остави и минималния шанс да помислите за друга алтернатива.

Също толкова модерен, достъпен, енергичен и свеж както по-малкият Tricity, с трите си колела той ще ви направи по-уверени и стабилни, ще ви преведе през градския трафик безопасно, леко и ловко. Мощният му 155-кубиков Blue Core двигател е високоефективен, пъргав и изключително икономичен. Предните гуми са разположени близо една до друга, компактният размер и тук е запазен в името на приятното, гъвкаво управление сред цялото натоварено движение. Бързото ускорение ще ви изненада, а UBS системата с предни и задни дискови спирачки, стандартно оборудвани с ABS, ще се погрижи за безопасността ви със супер ефективната си работа. Мястото за краката е просторно, седалката е комфортна и за ездача, и за пасажер, а дали ще го карате само в града или ще правите по-дълги разходки през почивните дни, решавате вие. Особеното чувство на стабилност и по извънградските пътища е резултат от впечатляващата Leaning Multi Wheel (LMW) система, на която се дължи независимата работа на двете вилки на предното окачване, за да може всяка от тях поотделно да се справя с неравностите и да реагира с различен наклон при завиване. Аеродинамичен силует, свеж дизайн, мощни LED фарове, багажно отделение за каска или други вещи – всички те ще направят още по-лесно преобразяването на досадната градска динамика в добре прекарано време.

Дали сте новак или опитен ездач няма значение – лесното и стабилно управление, икономичната работа, удоволствието и контролът на времето са еднакво важни за всички. Tricity 155 ще промени начина ви на придвижване по най-приятния начин и ще ви направи забележими – изборът е ваш!


Консумативи за Yamaha Tricity 155


Видео:

Tricity 155
Двигател
Тип двигател1 цилиндър, с водно охлаждане, 4-тактов, SOHC, 4 клапана
Работен обем155 cm³
Диаметър и ход58.0 mm x 58.7 mm
Компресия10.5 : 1
Максимална мощност11.1 kW @ 8,000 rpm
Максимален въртящ момент14.4 Nm @ 6,000 rpm
Мазителна системаМокър картер
Тип съединителАвтоматичен
Захранване горивоИнжекцион
Запалителна системаTCI
СтартерЕлектрически
ТрансмисияАвтоматична, ремък
Шаси
Предно окачванеТелескопична вилка
Преден ход90 мм
Система на задното очакванеЛюлеещо се рамо
Заден ход90 мм
Предна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 220 мм
Задна спирачкаЕдиничен хидравличен диск, Ø 230 мм
Предна гума90/80-14
Задна гума130/70-13
Размери:
Обща дължина1.980 мм
Обща ширина750 мм
Обща височина1.210 мм
Височина на седалката780 мм
Колесна база1.350 мм
Минимален просвет125 мм
Общо тегло (с пълен маслен и горивен резервоар)165 кг, с ABS
Капацитет на горивен резервоар7.2 л

Багажник за топкаса Yamaha Tricity

Възглавница за пасажера

Вътрешна чанта за топ каса 39L

Ключалка за куфари Yamaha

Облегалка за топ каса Yamaha 39L

Престилка за Yamaha Tricity

Протектори за скутер Yamaha Tricity

Спортна слюда за Yamaha Tricity

Стойка за GPS Yamaha Tricity

Стойка за опора за пътника Yamaha Tricity

Топ каса Yamaha 39L

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването