Спасителна жилетка Yamaha Kando

Цена: 103.20 лв. Мъжка неопренова спасителна жилетка Yamaha Kando с цип - YAMAHABOX

Кат. номер: D16LV001B60S

Избери размер:
Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Удобството и комфортът от този модел, както при носене, така и по време на плуване, са несравними и многократно завишени в сравнение с други подобни жилетки. Това се дължи на най-мекия и удобен неопрен, който би могъл да се използва за подобен аксесоар и комбинацията му с изключително меката PVC пяна, използвана за направата на вътрешността - затова спасителните жилетки от серията Kando на Yamaha са класно и сигурно предложение, което няма да ви подведе в никоя ситуация.

Освен че е със страхотен дизайн и със свежи оранжеви елементи, функционалността не остава на заден план. Наред с перфектната плаваемост, жилетката е оборудвана със здрав YKK цип и две катарами, така че обличането и събличането е супер лесно и бързо. Също за вашия комфорт се грижи и WDS система за източване на водата, която ускорява още повече процеса на изсъхване от и без това бързосъхнещите и леки материали.

В предната част има D-Ring за закачване на въже при спешни ситуации и нужда от помощ, или просто за личен аксесоар, който да ви е подръка във всеки момент на джета, лодката или във водата.

Изработката е на много високо ниво, а материалите, сертифицирани по стандарти 50N ISO и ISO 12402.5, правят от жилетката поредния изключително надежден Yamaha аксесоар.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването