Спасителна жилетка Yamaha

Цена: 81.50 лв. Спасителна жилетка Yamaha 4-точково закопчаване - YAMAHABOX

Кат. номер: D16LV401B41S

Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Спасителна жилетка Yamaha с 4-точково закопчаване е поредното качествено предложение от марката за всички любители на водните спортове, състезатели с джетове или с друго, по-малко екстремно плавателно средство.


Използваната за направата й PVC пяна е изключително мека и благодарение на това осигурява необходимата гъвкавост при плуване, така че да не ви затруднява по никакъв начин, ако решите да се раздвижите, а не само да наблюдавате на сухо от джета или от борда на лодката. Снабдена е и с допълнителни панели от същата пяна, разположени странично и даващи допълнителна защита за още по-голяма сигурност. Качеството и надеждността са гарантирани с използването на материали, притежаващи сертификати 50N ISO и ISO 12402.5. Синтетичният материал, от който е ушита жилетката, е бързосъхнещ и изключително лек, а допълнително вградената WDS система за източване на водата ускорява изсъхването още повече в сравнение с по-обикновени жилетки.

В предната част има D-Ring за закачване на въже при спешни ситуации и нужда от помощ или просто за личен аксесоар, който да ви е подръка във всеки момент. Предлага се в две свежи цветови комбинации и в различни размери.


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването