Спасителна жилетка Yamaha Orange

Цена: 205.20 лв. Спасителна жилетка Yamaha 4-точково закопчаване - YAMAHABOX

Кат. номер: D16LV401B62L

Избери размер:
Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Повече или по-малко екстремни са забавленията ви, няма значение - във водата сигурността е важна. Затова качествено предложение като тази спасителна жилетка Yamaha, трудно остава незабелязано. Тя е с 4-точково закопчаване и е подходяща за любители и състезатели, за джет, сърф, ски или каквото и да е водно приключение. Използваната за направата й PVC пяна е изключително мека и благодарение на това осигурява необходимата гъвкавост при плуване, така че да не ви затруднява по никакъв начин, ако решите да се раздвижите, а не само да наблюдавате на сухо от джета или от борда на лодката. Снабдена е и с допълнителни панели от същата пяна, разположени странично и даващи допълнителна защита за още по-голяма сигурност.

Качеството и надеждността са гарантирани с използването на материали, притежаващи сертификати 50N ISO и ISO 12402.5. Синтетичният материал, от който е ушита спасителната жилетка, е бързосъхнещ и изключително лек, а допълнително вградената WDS система за източване на водата ускорява изсъхването още повече в сравнение с по-обикновени модели. 
В предната част има D-Ring за закачване на въже при спешни ситуации и нужда от помощ или просто за личен аксесоар, който да ви е подръка във всеки момент.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването