Спасителна жилетка Yamaha Kando

Цена: 260.00 лв. Дамска неопренова спасителна жилетка Yamaha Kando с цип - YAMAHABOX

Кат. номер: D16LV002B40S

Избери размер:
Поръчвам

Налично

Аксесоари Yamaha

Спасителните жилетки от серията Kando на Yamaha са изработени от най-мекия и удобен неопрен, който би могъл да се използва за подобен аксесоар. В комбинация с изключително меката PVC пяна използвана за вътрешността в предната част и PE пяната в задната, удобството и комфорта, които изпитвате не само при носене, но и по време на плуване са несравними и многократно завишени в сравнение с други подобни жилетки.

Дамският модел е със специфичен дизайн и кройка, в свежа цветова комбинация и с голямо Kando лого на гърба. Задната част е съставена от два панела с цел да осигури още по-голяма подвижност на дамите, а коланите са вградени и скрити за по-голяма безопасност и по-завършена визия.

Функционалността не остава на заден план - наред с перфектната плаваемост от сериозната гъвкавост, жилетката е оборудвана със здрав YKK цип и две катарами отпред, така че обличането и събличането е супер лесно и бързо. Също за вашия комфорт се грижи и WDS система за източване на водата, която ускорява още повече процеса на изсъхване от и без това бързосъхнещите, леки и абсорбиращи по-малко вода материали.

В предната част има D-Ring за закачване на въже при спешни ситуации и нужда от помощ, или просто за личен аксесоар, който да ви е подръка във всеки момент на джета, лодката или във водата.

Изработката е качествена, а материалите сертифицирани по стандарти 50N ISO и ISO 12402.5 правят от жилетката поредния изключително надежден Yamaha аксесоар.


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването