Суичър с качулка Yamaha Faster Sons

Цена: 178.70 лв. Суичър с качулка Yamaha Faster Sons сив B15PT187A1
Суичър с качулка Yamaha Faster Sons сив B15PT187A1 Суичър с качулка Yamaha Faster Sons сив B15PT187A1 - предлага се и в син цвят

Кат. номер: B15PT187A10S

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Sport Heritage е специален израз за много хора, които се прекланят пред спортното минало на мотоциклетите Yamaha. Хора, за които машините са начин на живот и всяка подробност в стила на дрехите и аксесоарите е важна. Специално за тях и за да се чувстват свързани с байка си по всяко време, е създадена Faster Sons колекцията на Yamaha.


Този мъжки суичър с едноименното лого на линията отпред на гърдите, с качулка и реглан дизайн на ръкавите, е едно от страхотните предложения в нея. Материалът е специално обработен с ензим памук, в резултат на което е постигната изключителна мекота, а комбинацията от мекото сиво в тоналност "асфалт" и контрастиращото в пастелно оранжево лого, му придават специфичен чар.

Предлага се и в син цвят.


 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени:

Изпрати запитването