Суичър с качулка Yamaha Faster Sons

Цена: 27.40 лв. Мъжки суичър с качулка Yamaha Faster Sons син B15PT187E4
Мъжки суичър с качулка Yamaha Faster Sons син B15PT187E4 Мъжки суичър с качулка Yamaha Faster Sons син B15PT187E4 - предлага се и в сив цвят

Кат. номер: B15PT187E40S

Поръчвам

с поръчка

Аксесоари Yamaha

Sport Heritage мотоциклетите на Yamaha следват емблематичните стилове от миналото и със стила си отдават респекта си пред тях, едновременно развивайки се и прилагайки най-новото от технологиите в тази област. Ние знаем, че мотоциклетите не са само начин за придвижване и са много повече от средство за транспорт - те са и начин на живот! Вие искате да се чувствате свързани с байка си чрез дрехите, аксесоарите и стила си дори когато не сте го яхнали, а ние правим точно това за вас - с Faster Sons колекцията ни.

Страхотно предложение от серията Faster Sons на Yamaha за мъжки суичър с едноименното лого на колекцията отпред на гърдите, с качулка и реглан дизайн на ръкавите. Материалът е специално обработен с ензим памук, в резултат на което е постигната изключителна мекота, а комбинацията от пастелното синьо в "navy" тоналност и контрастиращото в бяло лого му придават специфичен чар.

Предлага се и в сив цвят. 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването