Аксесоари Yamaha

Без дъждобран рискувате разходката с мотора да се превърне в неприятен спомен, но малкият пакет, в който се превръща Yamaha Rain Jacket, е идеален за всякакви непредвидени ситуации, включително ако пътешествате и не разполагате с излишно място за багаж. 

Универсалното 
яке дъждобран Yamaha се облича лесно върху екипировката, има ластични маншети на ръкавите и висока яка с велкро закопчаване. Двойният капак върху ципа осигурява допълнителна защита срещу проникване на вода, а светлоотразителните ленти на гърдите и гърба ще се погрижат да бъдете видими отдалеч. Както дъждобранът, така и компактната чанта за съхранение са брандирани и качествено изработени, а в комбинация с панталона за дъжд Yamaha можете да разчитате на максимална защита от подгизване и премръзване.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването