Аксесоари Yamaha

Практично градско яке за мотоциклет Yamaha, особено ако се оглеждате за всесезонен модел, с който да се придвижвате гъвкаво и безопасно през цялата година при различни метеорологични условия. Luanda Touring Jacket е яке 2 в 1 - комбинира софтшел материя и тънък полиестер, тип Taslan. Разполага с фиксирана водоустойчива подплата плюс сваляща се термо подплата, както и с протектори на раменете и лактите. 

Очакват ви вътрешен водоустойчив джоб, три външни отпред и четвърти по-голям на кръста, предвиден за съхранение на ръкавици или друго. Допълнително може да се добави и протектор за гърба, благодарение на специалния джоб отвътре, а в горната си част ръкавите се регулират по скрит начин, за по-плътно прилепване и максимално удобство. 
Целогодишното яке за мотоциклет или скутер разполага със CE сертификат 2016 / 425 за градска езда и е чудесен избор за ежедневието с изчистения си стил и двата надписа Yamaha на гърдите и яката.

 

YAMAHABOX предлага голяма гама оригинални части на YAMAHA за всевъзможни модели машини. Поради големия асортимент е невъзможно да качим всичко в сайта, така че ако ви трябва нещо специфично, моля попълнете бланката по-долу с необходимите данни, а ние ще се свържем с вас с информация за наличности и цени.

Имайте предвид, че не отговаряме на запитвания без посочен номер на рама:

Изпрати запитването